Lasten kesäleiriyhdistys -76ry

Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Sininen_RGB

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun kesäleiri, on tehnyt ehkäisevää lastensuojelutyötä yli 40 toimintavuotensa ajan. Järjestämme kesäleiritoimintaa 6-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirikeskuksemme sijaitsee Näsijärven rannalla, Ylöjärven Länsi-Teiskossa, 45km Tampereelta pohjoiseen. Vuosittain leireillä käy n. 350 lasta ja nuorta.

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja sen taustayhteisöjä ovat Ylöjärven kaupunki, Väestöliitto, Suomen Nuorisoseurat ry sekä Otavamedia Oy. Seura-lehden aloitteesta perustettu Lasten Kesäleiriyhdistys -76 saa toimintaansa avustusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA, Veikkaus).

Yhdistyksessä työskentelee ympäri vuoden osa-aikainen toiminnanjohtaja. Kevätkaudella töissä on osa-aikainen toimistotyöntekijä. Yhdistys palkkaa vuosittain kesäleirikaudelle 20 työntekijää (keittiöhenkilökuntaan 2 keittiövastaavaa ja 2 keittiöapulaista sekä ohjaajatiimiin 2 apulaisjohtajaa, 2 terveydenhoitajaohjaajaa sekä 12 leiriohjaajaa. Tarjoamme monipuolisen ja mielekkään kesätyön, jossa voi käyttää omia vahvuuksia, ottaa vastuuta ja kehittyä. Kaikki työntekijät koulutetaan työtehtäviin ja leiriorganisaatioon. Lue lisää työpaikoista sivulta Avoimet työpaikat.

Kurun kesäleiri sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Youtube

KESALEIRI.FI/

Kurun kesäleiri mediassa:

Yhdistyksen tiedot

Yhteystiedot-sivulla