Leirikuljetukset

Yhteiskuljetus on mukava, kätevä ja ympäristöystävällinen tapa tulla leirille, ja leiritunnelmahan alkaa jo bussissa! Kuljetuksiin tulee ilmoittautua etukäteen, ohje ilmoittautumisesta tulee sen jälkeen kun leirihakemus on hyväksytty. Kuljetusmaksu ei sisälly leirimaksuun.

Kesällä 2018 yhteiskuljetuksia järjestettiin Helsingistä, Tampereelta, Jyväskylästä ja Sastamalasta. Kesän 2019 kuljetukset julkistetaan keväällä 2019.

Linja-autossa on aina mukana ohjaaja, joka osaa odottaa kyytiläisiä. Huomioithan, että ajat ovat arvioita, ja siksi pyydämme teitä olemaan ajoissa pysäkillä. Jos olet ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut lähtöpaikaksi esim. Helsingin, mutta jostain syystä haluatkin kyytiin Tikkurilasta, tulee tästä muutoksesta ilmoittaa. Kuljetukseen ei kuulu eväitä, joten leiriläiselle voi halutessaan laittaa jotakin matkustukseen sopivaa evästä mukaan, mutta tukevalla aamupalallakin pärjää, koska perillä leirikeskuksessa odottaa maittava lounas. Leirikeskuksessa leiriläisiä ollaan vastassa ja heidät ohjataan ilmoittautumaan toimistoon, jonka jälkeen mukava leiri voi alkaa!

Paluupäivänä huoltajan tai huoltajan ilmoittaman henkilön tulee olla leiriläistä vastassa ja leiriläinen täytyy tulla hakemaan ilmoitetulta pysäkiltä. Mikäli lapsi/nuori saa lähteä omatoimisesti pysäkiltä, tulee tästä ilmoittaa etukäteen. Paluupäivän aikataulu on suuntaa antava. Leiribussi ei välttämättä joudu pysähtymään jokaisella paikkakunnalla ja bussi saattaa olla etuajassa, joten pysäkillä tulee olla hyvissä ajoin. Mikäli aikataulu jostain syystä muuttuu radikaalisti, ollaan leiribussista hakijaan yhteydessä.

Bussikuljetukset hoitaa Bussi-Manninen oy, joka on yhdistyksemme pitkäaikainen yhteistyökumppani. Bussit ovat siistejä ja ilmastoituja ja niistä löytyy mm. telkkarit matkaleffojen katsomista varten. Kuljetushinnat pyritään pitämään mahdollisimman edullisina – tarkoituksena on ainoastaan kattaa kuljetuksista aiheutuvat kulut. Kyydillä voi mennä myös ainoastaan toiseen suuntaan. Tällöin kuljetuksen hinta on puolet mainitusta summasta.