Leiriohjelma

Leiriohjelma

Mistä on Kurun kesäleirit tehty? Uusia ja vanhoja kavereita, tuttuja ja turvallisia ohjaajia, aurinkoisia päiviä, uintia, pellehyppyjä ja polkuveneilyä, pelailua, iltanuotiolla fiilistelyä, tikkupullan pyörittelyä ja makkaran paistoa, Kurun Kesäleirien tuttuja ohjelmaklassikoita sekä uusia kokemuksia ja seikkailuja, yhdessä laulamista ja soittamista, hupaisia kisoja, nauruhermoja kutkuttavia ohjelmanumeroita, taiteilua, kanien ja lampaiden silittelyä, kalastamista, leirin huipennuksena retki Särkänniemeen (5-7 päivän leirit) ja viimeisen illan juhlat – Kuru on kaikkia näitä ja monia muita kesäpäivien iloja!

Leirien monipuolisen ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka ovat eri kasvatusalojen opiskelijoita tai alalta valmistuneita. Jokainen leiri on erilainen ja leiriohjelmaa suunnitellaan leiriläisten toiveita kuunnellen. Osa ohjelmasta toteutetaan ikäryhmittäin, osassa leiriläiset saavat itse valita useista vaihtoehdoista ja osan ajasta vietämme koko leirin kesken. Näin jokaiselle löytyy varmasti uusia samanikäisiä tai samoista mielenkiinnonkohteista pitäviä ystäviä sekä mukavia uusia kokemuksia.

Ruokailu

Leirikeskuksessa syödään maittavat ja terveelliset ateriat viisi kertaa päivässä, joten nälkä ei pääse yllättämään kesken vauhdikkaimmankaan ohjelman. Leirikeskuksen keittiöhenkilökunta pystyy huomioimaan erityisruokavaliot ja allergiat, kun leiriläisten kotiväki kertoo niistä etukäteen leiritietolomakkeessa.

Yöpyminen

Telttakylä on leirikeskuksen sydän. Leirillä nukutaan suurissa, harjakattoisissa teltoissa, joissa on puinen laveripohja ja kevyt eriste. Yhdessä teltassa nukkuu n.6-8 leiriläistä. Telttajaot tehdään leiriläisten toiveiden pohjalta niin, että suunnilleen samanikäiset leiriläiset asuttavat samaa telttaa. Lue lisää leirikeskuksestamme täältä!

Seuraa leirielämää some-kanavissamme (Facebook & Instagram) sekä kuvagalleriaan kurkkaamalla!