Avoimet työpaikat

Kesätyöhaku kesäkaudelle 2020 on päättynyt, kiitos upeista hakemuksista!

Haemme joka vuosi kesäkaudelle 2020 uusia leiriohjaajia sekä keittiöhenkilökuntaa (keittiövastaava ja -apulainen). Tule mukaan pieneen ja mukavaan työporukkaan tekemään taatusti unohtumattomia, kotoisia, rakkaita ja hauskoja kesäleirejä!

Lue lisää haettavista työpaikoista alta tai hakulomakkeesta:

HAKU SULKEUTUNUT 22.1.2020- KESÄTYÖHAKEMUS KEITTIÖVASTAAVAKSI TAI KEITTIÖAPULAISEKSI

HAKU SULKEUTUNUT 22.1.2020- KESÄTYÖHAKEMUS OHJAAJAKSI TAI TERVEYDENHOITAJAOHJAAJAKSI

Vuoden 2020 hakuaika on päättynyt tiistaina 22.1. klo 23:59. Otamme haussa huomioon lomakkeiden kautta aikataulun puitteissa lähetetyt hakemukset.

Haastatteluihin valitut hakijat saavat haastattelukutsun viimeistään perjantaina 1.2. Mikäli et kuule meistä 1.2 mennessä, et valitettavasti tullut valituksi haastatteluihin.

Ryhmähaastattelut järjestetään

  • Helsingissä maanantaina 3.2. klo 16.00-19.00 välisenä aikana ja
  • Tampereella tiistaina 4.2. klo 16.00-20.30 välisenä aikana.

Kesäkausi päivämäärinä (lisätietoa hakemuksen ensimmäisellä sivulla)

  • 15-17.5. Suunnittelu- ja rakennusviikonloppu
  • Leirit 31.5-7.8
  • 8-9.8 Lopetteluviikonloppu

Keittiövastaava ja Keittiöapulainen

Tule mukaan pieneen ja mukavaan työporukkaan tekemään työtä monipuolisen, terveellisen ja maistuvan leiriruokailun puolesta! Pienessä suurtalouskeittiössä kahden hengen keittiötiimit vastaavat ruokailujen suunnittelusta, toteutuksesta ja tarjoilusta sekä keittiö- ja ruokailutilojen siisteydestä ja kunnossapidosta. Ruokasuunnittelussa otetaan huomioon leiriviikolle osallistuvan joukon koko (n. 30-60hlö) sekä erityisruokavaliot ja allergiat.⁣

Keittiötiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.⁣

Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta.

HAKU KESÄKAUDELLE 2020 ON PÄÄTTYNYT

Leiriohjaaja ja Terveydenhoitajaohjaaja⁣

Hae mukaan pieneen, ammattitaitoiseen, kannustavaan ja motivoituneeseen työporukkaan tekemään leiriläisille paras Kurukesä 2020!⁣

Leiriohjaajien työ on luoda tiiminsä kanssa leiriläisille turvallinen ja kokemusrikas leiriviikko. Leiriohjaajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia: hän suunnittelee ja toteuttaa leiriohjelmaa, toimii pienen leiriläisjoukon omana telttaohjaajana sekä Särkänniemireissulla laitekaverina, hoitaa erityistehtäviä esimerkiksi leiriyhteiskuljetuksessa bussiohjaajana sekä leirikeskuksen yövalvojana sekä pitää tiimin kanssa huolta leirikeskuksen siisteydestä ja välineistöstä.
Leiriohjaajatiimi pysyy koko kesän samana ja ohjaajatiimi on sama koko leirin ajan – näin sekä ohjaajatyökavereihin että leiriläisiin ehtii tutustua leirin ja kesän aikana todella hyvin!

Molemmista ohjaajatiimeissä yksi ohjaajista on terveydenhoitajaohjaaja eli terkkuohjaaja. Terkkuohjaajalla on muiden leiriohjaajan töiden lisäksi lisäksi omat ensisijaiset tehtävänsä: terkkuohjaaja vastaa pääosin leirin ensiavusta sekä leiriläisten henkilökohtaisista lääkkeistä.⁣

Ohjaajatiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.⁣⁣Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta.

HAKU KESÄKAUDELLE 2020 ON PÄÄTTYNYT

– – –

Työharjoittelu tai opinnäyte Kurun kesäleirillä?

Lue lisää sivulta Työharjoittelu!

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry tarjoaa eri oppilaitosten opiskelijoille käytännön harjoittelumahdollisuuksia toimintamme parissa. Harjoittelijoita otamme etenkin sosiaali- ja kasvatusaloilta sekä ravitsemisalalta, mutta myös muut alat kuten liikunta- ja rakennusala ovat mahdollisia.

Tarjoamme harjoittelijalle näköalapaikan yhdistystoimintaan sekä oivan paikan kehittyä ja oppia. Harjoittelu on mahdollista toteuttaa joustavasti ja aloitus onnistuu myös muulloin kuin kesällä.

Harjoittelijat voivat osallistua sekä toiminnan suunnitteluun että toteutukseen. Työtehtävät sovitaan harjoittelijan kanssa harjoittelua suunniteltaessa. Harjoittelija saa työhön perehdytyksen sekä tuekseen henkilökunnasta nimetyn harjoitteluohjaajan.

Ota rohkeasti yhteyttäyhdistyksen toimistoon!