Avoimet kesätyöpaikat

Etsimme keittiövastaavia!

Kurun kesäleiri rekrytoi pidennetyllä hakuaikataululla vielä kaksi keittiövastaavaa kesälle 2023. Haku keittiövastaavan tehtäviin sulkeutuu 21.4.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae siis pian, sillä pyrimme täyttämään paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä!

Kesäkausi päivämäärinä (lisätietoa hakemuksen ensimmäisellä sivulla)

12.-14.5. Suunnittelu- ja rakennusviikonloppu
5.6.-4.8. Kesäleirikausi
4.8.-6.8. Lopetteluviikonloppu

Keittiövastaava ja keittiöapulainen


Tule mukaan pieneen ja mukavaan työporukkaan tekemään työtä monipuolisen, terveellisen ja maistuvan leiriruokailun puolesta! Pienessä suurtalouskeittiössä kahden hengen keittiötiimit vastaavat ruokailujen suunnittelusta, toteutuksesta ja tarjoilusta sekä keittiö- ja ruokailutilojen siisteydestä ja kunnossapidosta. Ruokasuunnittelussa otetaan huomioon leiriviikolle osallistuvan joukon koko (n. 30-60hlö) sekä erityisruokavaliot ja allergiat.⁣

Keittiötiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.⁣

Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta

Leiriohjaaja ja Terveydenhoitajaohjaaja⁣

Hae mukaan pieneen, ammattitaitoiseen, kannustavaan ja motivoituneeseen työporukkaan tekemään leiriläisille unohtumaton Kurukesä!⁣

Leiriohjaajien työ on luoda tiiminsä kanssa leiriläisille turvallinen ja kokemusrikas leiriviikko. Leiriohjaajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia: hän suunnittelee ja toteuttaa leiriohjelmaa, toimii pienen leiriläisjoukon omana telttaohjaajana sekä Särkänniemireissulla laitekaverina, hoitaa erityistehtäviä esimerkiksi leiriyhteiskuljetuksessa bussiohjaajana sekä leirikeskuksen yövalvojana sekä pitää tiimin kanssa huolta leirikeskuksen siisteydestä ja välineistöstä.
Leiriohjaajatiimi pysyy koko kesän samana ja ohjaajatiimi on sama koko leirin ajan – näin sekä ohjaajatyökavereihin että leiriläisiin ehtii tutustua leirin ja kesän aikana todella hyvin!

Molemmista ohjaajatiimeissä yksi ohjaajista on terveydenhoitajaohjaaja eli terkkuohjaaja. Terkkuohjaajalla on muiden leiriohjaajan töiden lisäksi lisäksi omat ensisijaiset tehtävänsä: terkkuohjaaja vastaa pääosin leirin ensiavusta sekä leiriläisten henkilökohtaisista lääkkeistä huoltajien antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Ohjaajatiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.

Haku kesän 2023 ohjaajaksi tai terveydenhoitajaohjaajaksi on päättynyt. Kiitos kaikille tehtäviin hakeneille!

– – –

Työharjoittelu tai opinnäyte Kurun kesäleirillä?

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry tarjoaa eri oppilaitosten opiskelijoille käytännön harjoittelumahdollisuuksia sekä mahdollisuuden toteuttaa opinnäytteen toimintamme parissa. Lue lisää sivulta Työharjoittelu tai opinnäyte Kurun kesäleirillä!