Avoimet kesätyöpaikat

Kiitos kesätyöhakijoille 2022!

Kurun kesäleiri haki 2022 uusia leiriohjaajia, keittiövastaavia ja keittiöapulaisia 24.1-13.2.2022.

Haku 2023 kesäkaudelle avautuu taas vuoden 2023 alusta. Tule mukaan pieneen ja mukavaan työporukkaan tekemään taatusti unohtumattomia, kotoisia, rakkaita ja hauskoja kesäleirejä!

Hakuaikataulu 2022

Haku avoimiin työpaikkoihin on auki 24.1-12.2.2022. Otamme haussa huomioon lomakkeiden kautta aikataulun puitteissa lähetetyt hakemukset.

Haastatteluihin valitut hakijat saavat haastattelukutsun viimeistään 20.2.

Ryhmähaastattelut järjestetään 21.2-6.3 välisenä aikana. Haastatteluita järjestetään Helsingissä, Tampereella sekä etähaastatteluina. Tarkemmat haastatteluajankohdat ilmoitetaan haastattelukutsussa: tarjoamme muutamaa vaihtoehtoista ajankohtaa.

Työntekijävalinnoista ilmoitetaan kaikille haastatteluun osallistuneille hakijoille sähköpostitse viimeistään 13.3. mennessä.

Kesäkausi päivämäärinä (lisätietoa hakemuksen ensimmäisellä sivulla)

13-15.5. Suunnittelu- ja rakennusviikonloppu
6.6-5.8 Kesäleirikausi
6-7.8. Lopetteluviikonloppu

Keittiövastaava ja keittiöapulainen


Tule mukaan pieneen ja mukavaan työporukkaan tekemään työtä monipuolisen, terveellisen ja maistuvan leiriruokailun puolesta! Pienessä suurtalouskeittiössä kahden hengen keittiötiimit vastaavat ruokailujen suunnittelusta, toteutuksesta ja tarjoilusta sekä keittiö- ja ruokailutilojen siisteydestä ja kunnossapidosta. Ruokasuunnittelussa otetaan huomioon leiriviikolle osallistuvan joukon koko (n. 30-60hlö) sekä erityisruokavaliot ja allergiat.⁣

Keittiötiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.⁣

Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta

Leiriohjaaja ja Terveydenhoitajaohjaaja⁣

Hae mukaan pieneen, ammattitaitoiseen, kannustavaan ja motivoituneeseen työporukkaan tekemään leiriläisille unohtumaton Kurukesä!⁣

Leiriohjaajien työ on luoda tiiminsä kanssa leiriläisille turvallinen ja kokemusrikas leiriviikko. Leiriohjaajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia: hän suunnittelee ja toteuttaa leiriohjelmaa, toimii pienen leiriläisjoukon omana telttaohjaajana sekä Särkänniemireissulla laitekaverina, hoitaa erityistehtäviä esimerkiksi leiriyhteiskuljetuksessa bussiohjaajana sekä leirikeskuksen yövalvojana sekä pitää tiimin kanssa huolta leirikeskuksen siisteydestä ja välineistöstä.
Leiriohjaajatiimi pysyy koko kesän samana ja ohjaajatiimi on sama koko leirin ajan – näin sekä ohjaajatyökavereihin että leiriläisiin ehtii tutustua leirin ja kesän aikana todella hyvin!

Molemmista ohjaajatiimeissä yksi ohjaajista on terveydenhoitajaohjaaja eli terkkuohjaaja. Terkkuohjaajalla on muiden leiriohjaajan töiden lisäksi lisäksi omat ensisijaiset tehtävänsä: terkkuohjaaja vastaa pääosin leirin ensiavusta sekä leiriläisten henkilökohtaisista lääkkeistä huoltajien antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Ohjaajatiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.⁣⁣ Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta.

– – –

Työharjoittelu tai opinnäyte Kurun kesäleirillä?

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry tarjoaa eri oppilaitosten opiskelijoille käytännön harjoittelumahdollisuuksia sekä mahdollisuuden toteuttaa opinnäytteen toimintamme parissa. Lue lisää sivulta Työharjoittelu tai opinnäyte Kurun kesäleirillä!