Tue ennaltaehkäisevää leiritoimintaamme – lahjoita lapselle tai nuorelle ikimuistoisia hetkiä kesäleirillä!

62336869_1s085012551888787_3597967260037152768_o.jpg

Kurun Kesäleiri järjestää ennaltaehkäisevän lastensuojelun kesäleirejä 6-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leireillämme haluamme tarjota lapsille turvallisen ja hauskan vaihtoehdon viettää kesälomaviikkoa, saada uusia kavereita ja kannustavia kokemuksia. Yhdistyksemme saaman tuen avulla voimme tarjota halvemmalla hinnalla leirejä lapsille ja nuorille, jotka eivät monista eri syistä pääsisi viettämään kesää oman arjen ja kodin piirin ulkopuolelle. Tuetulla hinnalla leireille pääsee sosiaalisin, terveydellisin tai taloudellisin perustein (esim. lastensuojelun asiakkaat, koulukiusaaminen, vähävaraisuus, suuri perhe, eroperhe, nettiriippuvuus, tarkkaavaisuushäiriöt, yksinäisyys jne).

Tulevana kesänä 2020 leirikeskuksessamme Länsi-Teiskossa touhutaan jälleen kymmenellä eri leirillä. Kesän aikana leireillämme viihtyy noin 350 lasta. Tämän takia tarpeistoa kuluu, ja otamme kiitollisena vastaan sekä raha- että tavaralahjoituksia.

Tule mukaan tukemaan ennaltaehkäisevää kesäleiritoimintaa klikkaamalla tästä!