Kesäleiri-ilmoittautuminen on käynnissä normaalisti – Lue ajankohtainen tieto Koronaepidemian vaikutuksista leireihimme!

Ilmoittautuminen kesän leireille on käynnissä normaaliin tapaan. Työskentelemme yhdessä sen eteen, että voimme järjestää leirit suunnitelmien mukaisesti ja tarjota meidän ihanille leiriläisille pitkän kotona vietetyn ajan jälkeen hauskaa tekemistä, seuraa ja tärkeitä leirikokemuksia!

⁣⁣⁣⁣Seuraamme tarkkana tilannetta ja toimimme viranomaisohjeiden pohjalta. Uskomme saavamme tarkempaa lisätietoa ja toimintaohjeita asiaan huhti-toukokuun vaihteessa.⁣⁣⁣

Jos leiri joudutaan peruuttamaan epidemian pohjalta tehtyjen viranomaismääräyksien vuoksi, tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta vaihtaa toiseen leiriajankohtaan ja toissijaisesti palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi kesäleireillä ovat voimassa normaalit peruutusehdot, lyhyemmin alla ja kokonaisuudessaan sivulla Peruutusehdot:

  • Leiripaikan peruminen on maksutonta vielä kuukautta ennen leirin alkamista. Tällöin jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
  • Maksuttoman peruutusajan jälkeen peritään toimistokuluina 15 euron peruutusmaksu leiripaikkaa kohden.
  • Leiripaikka on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen leirimaksu peritään, vaikka leiri peruutettaisiinkin. Poikkeuksena äkilliset sairastumistapaukset (lääkärintodistus vaaditaan), jolloin leirimaksu palautetaan kokonaan toimistokuluja (15€) lukuun ottamatta. Perumatta jätetty leiripaikka laskutetaan, vaikka lapsi ei saapuisi leirille.

Toivotamme paljon tsemppiä ja toivottavasti meillä kaikilla alkaa tämän muutoksien ja myllerryksien viikon jälkeen olla rauhallinen, turvallinen ja hyvä olo uudessa arjessa! Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisistamme!

Kesän 2020 leiriaikataulut on julkaistu ja haku leireille alkaa 1.1!

Kesällä 2020 on luvassa tuttujen rakkaiden kesäleirikokemusten lisäksi ihania uusia teemaleirejä: loppukesästä Kurun kesäleiri järjestää 7-12-vuotiaille suunnatun SPORTTILEIRIN ja TAIDELEIRIN!

Kesä tarjoaa leirejä monen eri ikäisille: Junnuleiri ensikertalaisille ja 6-8-vuotiaille, monet lastenleirit 7-12 ja 8-12-vuotiaille ja kolme nuortenleiriä 11-14, 12-15 ja 14-17-vuotiaille!

Hae leirille klikkaamalla tästä!

Leirihaku ja kesätyöhaku alkavat 1.1.2020!

Joulu jo kolkuttelee ovelle ja uusivuosi kääntää katseen odotettuun Kurukesään 2020!

Kurun kesäleirin leiriläishaku alkaa 1.1.2020 sivulla Leirit 2020 ja leirihaku. Kesällä 2020 on luvassa tuttujen rakkaiden kesäleirikokemusten lisäksi ihania uusia tuulia: loppukesästä teemaleirit SPORTTI ja TAIDE! Lue lisää erikoisleireistä sivulla Leiriohjelma

Uusien työntekijöiden rekrytointi alkaa 1.1.2020 sivulla Avoimet työpaikat. Leirihenkilökuntaan haetaan sekä uusia ohjaajia sekä keittiöhenkilökuntaa. Tule mukaan parhaaseen työporukkaan tekemään taatusti unohtumattomia, kotoisia, rakkaita ja hauskoja kesäleirejä 2020!