5.1.2021 Tiedote: Kurun kesäleiri ei järjestä leirejä toimintakaudella 2021

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Joudumme raskain sydämin kertomaan, että yhdistyksen avustukseen tulleiden muutoksien vuoksi Kurun kesäleiri ei järjestä kesäleirejä kaudella 2021.

Kun Kurun leirikeskus hiljenee, kannustamme jokaista leiristä unelmoivaa hakemaan yhteistyökumppaneidemme järjestämille tuetuille leireille – sieltä löydätte taatusti ihanaa kesämeininkiä, uusia ystäviä ja kannustavia kokemuksia! Kaikki STEA-tuettua lasten lomatoimintaa järjestävät yhdistykset sekä tulevien leirien tiedot löydät helposti Kesäleiri-sivuston kautta osoitteesta https://www.kesaleiri.fi/

Kiitämme teitä menneistä kesistä sekä niistä hienoista ja lämpimistä kesämuistoista, joita kannamme mukanamme ilolla ja ylpeydellä! Näitä muistoja juhlistaaksemme ja talven lämmöksi postaamme somekanavillamme kesän 2020 kuvia alkuvuoden ajan.

Toivomme kaikkea hyvää sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen! 💚💛🧡

– Kurun Kesäleiri (Lasten kesäleiriyhdistys -76 ry)