Peruutusehdot epidemian aikaan

Jos leiri joudutaan peruuttamaan epidemian pohjalta tehtyjen viranomaismääräyksien vuoksi, tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta vaihtaa toiseen leiriajankohtaan ja toissijaisesti palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.

Hallituksemme on päättänyt 6.5, että epidemian vuoksi perutuista leireistä ei peritä peruutusmaksuja. Koska haluamme turvata leirien toteutumisen, toivomme että leiripaikka perutaan ajoissa, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle leiriläiselle.

Leirin keskeytyminen

Leiriläisen sairastuminen tai loukkaantuminen leirillä

Kaikki leiriläiset ja työntekijämme ovat vakuutettuja. Sairastumisen tai loukkaantumisen yhteydessä otamme yhteyttä huoltajaan.

Helpot ja lyhyet sairaustapaukset pystytään hoitamaan leirillä (esim. haava, nilkan nyrjähdys, kevyt flunssaisuus yms.). Leiriläinen voidaan tarvittaessa siirtää nukkumaan sisätiloihin. Lääkärin mielipidettä vaativissa tapauksissa voimme erikseen sopia huoltajan kanssa lapsen kuljetuksesta esimerkiksi terveyskeskukseen tai päivystykseen.

Leiriläisen loukkaantuessa tai sairastuessa vakavammin tai helposti tarttuvaan tautiin (kuume, oksennustauti yms.) leiriläinen joudutaan kotiuttamaan leiriltä. Kuten koulussa, päiväkodissa ja harrastuksissa, ei leirilläkään voi olla kipeänä. Tähän on kolme syytä: 1. Leiriläisen on mukavampaa sairastaa kotona tutussa ympäristössä 2. Vaikka leiriläisen leirin keskeytyminen on ikävää, on tärkeää että tauti ei tartu muihinkin leiriläisiin, jolloin heidänkin leirinsä keskeytyisi. 3. Leirillä on tietty määrä ohjaajia, ja resurssimme eivät valitettavasti riitä irroittamaan yhtä ohjaajaa jatkuvasti yhden lapsen avuksi.

Vakavammissa sairastumis- ja loukkaantumistapauksissa huoltajan tulee vuorokauden kuluessa järjestää leiriläiselle kuljetus leiriltä kotiin. Korvausta keskeytyneestä leiristä hakea ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä.

Leiriltä poistaminen sääntöjen rikkomisen vuoksi

Teemme leirillä kaikkemme leiriläisten viihtymisen, hyvinvoinnin ja turvallisuuden eteen. Joskus mahdollisuutemme tulla leirillä vastaan, keskustella, sopia yhteisiä sääntöjä ja sovitella eivät kuitenkaan riitä. Esimerkiksi tapauksessa, jossa leiriläinen rikkoo vakavasti tai toistuvasti leirin sääntöjä, voidaan päätyä tilanteeseen, jossa leiriläinen lähetetään kotiin ennen leirin loppua. Tällöin leirimaksua ei palauteta. Leiriltä poistamisesta keskustellaan ja tehdään aina päätös yhdessä huoltajan kanssa. Huoltajan tulee vuorokauden kuluessa järjestää leiriläiselle kuljetus leiriltä kotiin.

Koko leirin keskeytyminen

Jos koko leiri joudutaan keskeyttämään ennen leirin keskivaihetta, tarjoamme ensisijaisesti mahdollisuutta osallistua ilmaiseksi toiselle leirillemme. Jos tarjotut leirit eivät sovi leiriläiselle, palautamme leirimaksun toteutumattomilta leiripäiviltä.

Peruutusehdot

Peruutuksista on ilmoitettava mahdollisimman pian toimistoon sähköpostitse (kurunleirit@gmail.com).

Huomaa, että leirimaksun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi! Perumatta jätetty leiripaikka laskutetaan, vaikka lapsi ei saapuisi leirille.

  • Leiripaikan peruminen on maksutonta vielä kuukautta ennen leirin alkamista. Tällöin jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
  • Maksuttoman peruutusajan jälkeen peritään toimistokuluina 15 euron peruutusmaksu leiripaikkaa kohden.
  • Leiripaikka on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen leirimaksu peritään, vaikka leiri peruutettaisiinkin. Poikkeuksena äkilliset sairastumistapaukset (lääkärintodistus vaaditaan), jolloin leirimaksu palautetaan kokonaan toimistokuluja (15€) lukuun ottamatta.
  • Perumatta jätetty leiripaikka laskutetaan, vaikka lapsi ei saapuisi leirille.