Leiri-ilmoittautuminen Kurun kesäleirille 2022 on auki!

Kesällä 2022 järjestämme LASTENLEIREJÄ, ensikertalaisten JUNNULEIRIN, kolme NUORTENLEIRIÄ sekä kaksi lasten teemaleiriä: TAIDELEIRI ja SPORTTILEIRI! Tutustu erilaisiin leireihin sivulla Leiriohjelma

Yhdistyksemme saa tukea Veikkaukselta (STEA). Tämä tarkoittaa sitä, että lapsi tai nuori voi osallistua Kurun Kesäleirille edullisemmalla, Veikkauksen tukemalla hinnalla (STEA-tuki). STEA-tuki alentaa leirin hintaa -50% leirin normaalista yleishinnasta. Tuettu leiri myönnetään sosiaalisten, terveydellisten ja taloudellisten syiden perusteella. Nämä syyt voivat liittyä leirille lähtevään lapseen tai lapsen perheeseen. Lue lisää tuetusta leiristä sivulla Veikkauksen tukemana leirille (STEA).

Tutustu leireihimme ja hae mukaan täyttämällä leirihakemus!